fredag 1. juni 2012

Mariahagen - Liv Frohde

Sigrid, Leyla og Ida skal passe båten og katten til onkel Fredrik en uke mens han er på ferie. De gleder seg over at de er så store at de blir betrodd en slik jobb, og over at de skal overnatte i båthuset en hel uke.

Like nedenfor båthuset har ei ung jente, Maria, druknet for et års tid siden. Maria blei aldri funnet og hele forsvinningen er et mysterium. Sigrid kjente Maria litt. Hun bodde med foreldrene sine like bortenfor onkel Fredrik. Nå er huset deres forlatt. En kveld Leyla har vært ute og tisset, kommer hun forskrekket inn og forteller at hun så at det lyste fra et rom i 2.etasje i huset der Maria bodde. Ingen av de andre tror på det hun forteller. De mener bare hun har blitt skremt av spøkelseshistoriene de har fortalt hverandre om kveldene. Men de tre jentene bestemmer seg for å gå bort til det forlatte huset med den overgrodde hagen dagen etter. Der får de seg en overraskelse.

Rundt hagen er det satt opp et ugjennomtrengelig gjerde. Til slutt  finner de likevel en åpning bak noen busker og sniker seg inn. Inne i hagen finner de en fantastisk rosehage og en rød stein det står ”Maria” på. Noen venter tydeligvis på at Maria skal komme tilbake. De finner nøkkelen til kjellerdøra og sniker seg inni huset. Kan det være noen som vet hva som skjedde med Maria? Eller kan det være en morder som går løs?

En spennende og lettlest bok i serien EGO Spenning!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar